Ny hjemmeside

Det var på tide å lære seg det populære verktøyet WordPress som har blitt verdens standard for alle bloggere. Tidligere har jeg benyttet meg av Microsoft produktene som innebærer noe avansert koding. Masse fleksibilitet, men tøft å vedlikehold. Spesielt hvis noen skal overta arbeidet.

Følg med kanskje det kommer noe av interesse etterhvert. I menyen finner der noen opplysninger dere kan begynne med.

One thought on “Ny hjemmeside

  1. Hei
    Det nærmer seg Jul med raske skritt, det vil si korte skritt, fordi jeg sitter her med brukket ankel. Men Julaften kommer uavhengig av om det passer eller ikke. Vi skal ha en stille og rolig jul tror jeg, men man vet aldri.
    God jul ønskes fra
    Åsgårdstrand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.